Hur man tar bort ett nätverk utan anslutningar från listan

Hur man tar bort ett nätverk utan anslutningar från listan:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Gör något av följande:
    • Gå till blocket Smarthem och klicka på knappen Visa i avsnittet Övervakare av smarthem.
    • I programmets huvudfönster klickar du på knappen Visa under avsnittet Övervakare av smarthem.
  3. Klicka på länken <network name> som visas i den nedre delen av huvudfönstret.

Detta tar dig till fönstret Övervakare av smarthem.

4. Klicka på pilen i den högra delen av listan för att expandera den och klicka på Ta bort enhet bredvid nätverket som du vill ta bort.

Nätverket kommer att tas bort från listan.